σχόλια

Οι πελάτες μας

Μαρτυρία

Τι Λένε Οι Πελάτες Μας

Quis egestas felis eu fermentum adarcu suscipit quis ut gravida dolor amet justo In purus integer dui enim vitae vitae congue volutpat tincidunt sed ac non tempor massa.
"Χρησιμοποιώ τακτικά τις υπηρεσίες του Athens Translations Center εδώ και πολύ καιρό και η ποιότητα των υπηρεσιών τους είναι πάντα στην κορυφή. Το στυλ και η ακρίβεια με την οποία μεταφράζουν μια ποικιλία εγγράφων ανταποκρίθηκαν πλήρως στις προσδοκίες μου. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με την ομάδα τους, που ήταν σε στενή επαφή μαζί μου για να μεταφράσω τις ιδέες μου για τη μετάφραση στην πραγματικότητα. ”
Μαρία
Υπεύθυνος Έργου
"Το Athens Translations Center έχει μεταφράσει περισσότερες από 400 χιλιάδες λέξεις σε 40 εργάσιμες ημέρες εγκαίρως. Ταυτόχρονα, η ποιότητα της μετάφρασης αντιστοιχούσε ακριβώς σε αυτό που χρειαζόταν. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με το Athens Translations Center. Πολλές ευχαριστίες στην ομάδα! ”
Μαρίνα
CEO
"Χρειαζόμασταν τον εντοπισμό της υπάρχουσας ιστοσελίδας και παρέχουμε στο Athens Translations Center πρόσβαση στο σύστημα CMS. Η εταιρεία έχει προσαρμόσει τέλεια τον ιστότοπο στα βρετανικά αγγλικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις μας. Σίγουρα θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με αυτήν την εταιρεία. ”
Σβετλάνα
Διαχειριστής