"Athens Translations Center"

Μεταφράσεις από και σε 30 γλώσσες
Εμπιστοσύνη Από:

Μάθετε την τιμή μετάφρασης

Μετά την αποστολή της φόρμας, θα λάβετε το κόστος της μεταφοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
για

Athens Translations Center

Το μεταφραστικό μας κέντρο «AthensTranslationCenter» ιδρύθηκε το 1994 και συνεχίζει να κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της μετάφρασης και της διερμηνείας. Είναι πρωτοπόρος στις επιλογές των εταιρειών και ιδιωτών λόγω της μεγάλη πείρας που διαθέτουν οι άριστα καταρτιζόμενοι επαγγελματίες μεταφραστές μας, καθώς δίνεται μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια.

υπηρεσία

Εστιάζουμε Σε Πολλές Βιομηχανίες

service-sect.jpg
service-sect2.jpg
popupp.jpg
JournalRichtext.png

Επίσημες μεταφράσεις εγγράφων

Μεταφράσεις όλων των τύπων εγγράφων όπως πιστοποιητικά από δημοτολόγια και ληξιαρχεία: γέννησης, γάμου, οικογενειακής κατάστασης, θανάτου, δικαστικά έγγραφα και αποφάσεις, αντίγραφο ποινικού μητρώου, διάφορες βεβαιώσεις και δηλώσεις, ιατρικά πιστοποιητικά, τεχνικά έγγραφα και κάθε άλλο επίσημο έγγραφο.
Award.png

Επίσημες μεταφράσεις για χρήση σε Προξενεία και Πρεσβείες

Bank.png

Μεταφράσεις ιστοσελίδων

ClipboardData.png

Μεταφράσεις εγχειριδίων χρήστη (manual)

Book.png

Διερμηνεία (ταυτόχρονη)

παρουσία σε συμβολαιογράφο, στο δικαστήριο, κατά τη διάρκεια ιδιωτικών συνεντεύξεων και συνεδριών
FileMedical.png

Apostille - νομιμοποίηση εγγράφων

Παρέχουμε την δυνατότητα να θέσουμε σε αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες την επικύρωση Apostille σε πρωτότυπα Ελληνικά δημόσια έγγραφα που προορίζονται για επίσημη χρήση στο εξωτερικό.
Bank.png

Νομικές Υπηρεσίες

Όλα τα θέματα που σχετίζονται με διευθέτηση υποθέσεων νομικού χαρακτήρα Αρχική έκδοση και ανανέωση άδειας διαμονής στην Ελλάδα Νομικές συμβουλές Αίτηση για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας Θέματα συνταξιοδότησης
λόγος

Γιατί Μας Επιλέξτε

Το Μεταφραστικό Κέντρο της Αθήνας αξίζει να θεωρηθεί πάροχος μεταφραστικών υπηρεσιών παγκόσμιας κλάσης και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των πελατών εντός της χώρας. Κάθε έργο μετάφρασης απαιτεί εμπειρία, ικανότητες και ευαισθησία που θα βοηθήσουν στη δημιουργία περιεχομένου που είναι πολιτιστικά σημαντικό για έναν φυσικό ομιλητή της γλώσσας-στόχου.
Headphones.png

Υπηρεσία Υποστήριξης Πελατών

ShieldCheck.png

Διασφάλιση ποιότητας υπηρεσιών

Truck.png

Γρήγορη εκτέλεση

PersonCheck.png

Δωρεάν Διαβούλευση

certified-cont.jpg

Χρειάζεστε πιστοποιημένο μεταφραστή?

Οι μεταφραστές μας είναι ειδικοί στους τομείς τους. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα ή διδακτορικό δίπλωμα.
Μαρτυρία

Τι Λένε Οι Πελάτες Μας

"Χρησιμοποιώ τακτικά τις υπηρεσίες του Athens Translations Center εδώ και πολύ καιρό και η ποιότητα των υπηρεσιών τους είναι πάντα στην κορυφή. Το στυλ και η ακρίβεια με την οποία μεταφράζουν μια ποικιλία εγγράφων ανταποκρίθηκαν πλήρως στις προσδοκίες μου. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με την ομάδα τους, που ήταν σε στενή επαφή μαζί μου για να μεταφράσω τις ιδέες μου για τη μετάφραση στην πραγματικότητα. ”
Μαρία
Υπεύθυνος Έργου
"Το Athens Translations Center έχει μεταφράσει περισσότερες από 400 χιλιάδες λέξεις σε 40 εργάσιμες ημέρες εγκαίρως. Ταυτόχρονα, η ποιότητα της μετάφρασης αντιστοιχούσε ακριβώς σε αυτό που χρειαζόταν. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με το Athens Translations Center. Πολλές ευχαριστίες στην ομάδα! ”
Μαρίνα
CEO
"Χρειαζόμασταν τον εντοπισμό της υπάρχουσας ιστοσελίδας και παρέχουμε στο Athens Translations Center πρόσβαση στο σύστημα CMS. Η εταιρεία έχει προσαρμόσει τέλεια τον ιστότοπο στα βρετανικά αγγλικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις μας. Σίγουρα θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με αυτήν την εταιρεία. ”
Σβετλάνα
Διαχειριστής