Υπηρεσία

Μετάφραση

Εντός 30 λεπτών

Οι μεταφράσεις μας είναι ισάξιες του Υπουργείου Εξωτερικών και αποδεκτές από όλες τις Δημόσιες υπηρεσίες (Δήμους, Περιφέρειες, Εφορίες, ΙΚΑ, Πρεσβείες καθώς και για προκηρύξεις ΑΣΕΠ), για Ιθαγένεια, Άδεια Διαμονής, Πολιτικό Άσυλο.

Καθώς επίσης και πάσης φύσεως μεταφράσεις κειμένων με Ιατρικό, Τεχνικό, Οικονομικό, Διοικητικό, Εκπαιδευτικό κ.α. περιεχόμενο, σε όλες τις γλώσσες από εξειδικευμένους και άριστα καταρτισμένους μεταφραστές.

Μετάφραση πάσης φύσεως κειμένων και ανεπίσημων εγγράφων που δεν απαιτούν επικύρωση ή δεν γίνεται να επικυρωθεί λόγω του ότι δεν φέρουν κάποια επισημότητα ως πρωτότυπο έγγραφο.

Μετάφραση

Για να του παραδοθεί η επισήμως επιθεωρημένη μετάφραση, ο πελάτης οφείλει να προσκομίσει το πρωτότυπο (γνήσιο) έγγραφο. Αν πρόκειται για έγγραφο ή κείμενο, για τα οποία δεν απαιτείται η επικύρωση, τότε δεν είναι απαραίτητη η προσκόμιση του πρωτοτύπου.

Γλώσσες:

Παρέχουμε υπηρεσίες μετάφρασης σε όλες τις Ευρωπαϊκές γλώσσες, γλώσσες χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, καθώς και σε Τουρκικά, Αραβικά, Περσικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά, Κορεατικά.

Αντικείμενο μετάφρασης:

συμβάσεις, ισολογισμοί, καταστατικά, νομικά και οικονομικά κείμενα, έγγραφα διαγωνισμών, τιμολόγια, εγχειρίδια, ιστοσελίδες, τεχνικά εγχειρίδια, ιατρικά και φαρμακευτικά κείμενα, ιατρικές εκθέσεις

Χρόνος παράδοσης:

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα της αυθημερόν παραλαβής της μετάφρασης με την επείγουσα υπηρεσία (express) εντός 30 λεπτών! Ο συγκεκριμένος χρόνος παράδοσης ισχύει για ένα τυποποιημένο έγγραφο τύπου πιστοποιητικού γέννησης, γάμου, κ.λπ., για μια βεβαίωση ή άλλο μη ογκώδη έγγραφο ή κείμενο. Η μετάφραση γίνεται από άνθρωπο και όχι από μηχανή μετάφρασης. Δεν χρησιμοποιούμε την αυτόματη μετάφραση, παρά μόνο εξειδικευμένο προσωπικό.

Κανονική παράδοση είναι για την επόμενη εργάσιμη ημέρα από εκείνη που προσκομίζεται το έγγραφο ή κείμενο. Για ογκώδη κείμενα ή μεγάλο αριθμό εγγράφων ο χρόνος καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Δείτε πώς λειτουργεί η ομάδα μας

1. Συμπληρώστε τη φόρμα για να υπολογίσετε το κόστος

Πριν από την υποβολή της αίτησης, συμπληρώστε όλα τα πεδία της φόρμας αξιολόγησης κόστους μεταφοράς.

2. Αξιολόγηση του κόστους της μετάφρασης

Θα λάβετε έναν υπολογισμό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του κόστους της μεταφοράς με βάση τα στοιχεία που συμπληρώθηκαν στη φόρμα.

3. Πληρωμή μεταφοράς

Πληρώνετε για τη μεταφορά με τρόπο που είναι βολικό για εσάς.

4. Έτοιμη μετάφραση

Θα σας αποσταλεί ή θα σας παραδοθεί μια έτοιμη μετάφραση με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Μάθετε την τιμή μεταφοράς

Μετά την αποστολή της φόρμας, θα λάβετε το κόστος της μεταφοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
υπηρεσία

Εστιάζουμε σε πολλές βιομηχανίες

Κάθε μέρα δουλεύουμε με εντελώς διαφορετικά έργα — από καθαρά τεχνικά έως εκείνα στα οποία δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς μια δημιουργική σειρά. Η ικανότητα να θέτουμε στόχους για την επίτευξη του παγκόσμιου επιπέδου και την επίτευξή τους μας έχει φέρει μεγάλη φήμη σε αρκετές μεγάλες βιομηχανίες.
JournalRichtext.png
Μετάφραση κειμένων σε Γενικά θέματα.
Bank.png
Μετάφραση κειμένων σε νομικά θέματα.
Award.png
Μετάφραση κειμένων για οικονομικά θέματα.
ClipboardData.png
Μετάφραση κειμένων για ιατρικά θέματα.
Book.png
Μετάφραση κειμένων για πολιτικά θέματα.
FileMedical.png
Μετάφραση κειμένων σε τεχνικά θέματα.